Examenvragen RVM1 C1/C

Beantwoordt de vragen, ga voor het examen slagen!

De examentrainingen kosten slechts € 2,50 per serie van 65 vragen. Voor dit bedrag kunt u de serie onbeperkt blijven herhalen. Maar voordat u de vragen kunt beantwoorden moet u inloggen. Om in te kunnen loggen moet u eerst registreren.

Alle persoonlijke gegevens en resultaten worden uiterlijk na een maand verwijderd. Op verzoek gebeurt dat eerder. Alle persoonlijke gegevens en resultaten worden NIET aan derden verstrekt.

65 oefenvragen RVM1 C1/C serie 1

Als het goed beantwoorden van de vragen niet meevalt kunt u het beste de oefenvragen herhalen. De vragen en antwoorden worden in verschillende volgorde aangeboden en de antwoorden staan op wisselende plaats per vraag. Na het beantwoorden kunt u de vragen en antwoorden terug zien met uitleg.

65 oefenvragen RVM1 C1/C serie 2

Het kan zomaar zijn dat de vragen in deze oefenserie een stuk moeilijker waren. Blijven oefenen helpt het beste om voldoende vragen goed te beantwoorden.

65 oefenvragen RVM1 C1/C serie 3

Als u er nog geen genoeg van hebt, kunt u hier onder nog een serie proberen.

65 oefenvragen RVM1 C1/C serie 4

Als u na het beantwoorden van de vragen zelf nog vragen heeft, laat het me weten door een email te sturen naar: info@vanvlietopleidingen.nl.